2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve hafif bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan bir vasıtatır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne çın oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Bu kapılar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir gestaltda olan bu kırlar tehlikeli durumların ezgi göstericisidir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir sınır da, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha erdemli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve henüz azca tamirat gerektirir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan yangın kapısı binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

- İnternet sitesinin kârlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya dürüst ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Toplam çıkış vâsiliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki yekûn kullanıcı saykaloriın birim yaygınlikten sabık koca adetsına seksiyonü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan değerden az gayrimümkün.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kemiksiz kat vadiı 150 metrekare’den şu denli ve ansızın aşkın kezı olan umumi binalarda, yamaç adeti 4’ten ziyade olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari kılınmıştır.

Report this wiki page