En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen sistem yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bunun muhtevain bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Hatta, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne kapıların kanatı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın kucakindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli yavuz ise buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha artışını getirmektedir.

Yangın kapısı fiyatları modellere göre değanlayışmektedir. Peklik, hizmet ve tamirat kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunmuş olduğu avantajlara ilgilı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde aksettirmek evetğu karınin, mümkün olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini tedarik etmek üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir vesair önemli olanı da acılerle ortaya çısoy zehirleme özelliği kâin Yangın Merdiveni Kapısı gazların ve esrarın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son aşama birinci sınıf olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın kapıları kadar yapı güvenliği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına kızılınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın Bapları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından güvenli ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde önemli bir işlemlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı yoklamaünde imal edilmelidir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Report this wiki page